Monday, December 6, 2010

Mood bercuti

He..saya masih lagi bercuti...nge~~..esokkan Awal Muharam, so, saya pun amiklah cuti extra sehari iaitu hari ni la kan..dapatlah cuti lelama sikit...he...lagipun nak menghabiskan Annual leave saya..hu..

Kat Johor, Awal muharam cuti, tp tahun baru 1 Januari tak cuti tau..saya ingat lagi tahun lepas,first time bekerja masa Tahun Baru..ye la,sepanjang saya duk kat Selangor, x pernah x cuti..he...tp Selangor memang banyak cuti pun..tu yang seronok duk Selangor..masa sekolah2 dulu...he..

Saya masih tak dapat idea for azam tahun baru ni...hu..blank lak otak..

Ok la firefly out..