Tuesday, April 12, 2011

BIla Rasaku ini Rasamu-Kerispatih

Aku memang terlanjur mencintaimu,
Takkan pernah ku sesali itu, 
Seluruh jiwa telah kusematkan, 
Memegang janji setiaku,
Kumohon jangan jadikan semua ini..
Alasan kau menyakitiku,
Meski cintamu tak hanya untukku, 
Tapi cubalah sejenak mengerti,
Bila rasaku ini rasamu,
Sanggupkah engkau,
Menahan sakitnya terkhianati cinta yang kau jaga,
Cuba banyangkan kembali,
Bertapa hancur hati ini kasih,
Semua telah terjadi
Aku memang terlanjur mencintaimu,
Takkan pernah ku sesali itu..


This song is definitely tak de kaitan dengan sesape terutamanya ye saya...tau3x..jgn salah sangka ok..but i really love this song...in life,its very hard to love someone who doesn't love you in return..people said that if you want to find someone, it is better if you find a  person that love you much more than you love him,it doesn't matter if you love him or not...cause as along as the person love and care for you, your love towards him will eventually exist tanpa kesedaran kita sendiri...yeah i know,people said bertepuk sebelah tangan mana nak berbunyi, but if sebelah tangan tu work so hard, the other hand will eventually realize the existence of other hand..then, dari xde berbunyi lelama akan ada bunyi bila both of hands come together kan..that''s life...

ok..firefly out...o yah...today i dont have to main tukar2 channel TV sbb nak tengok Trilogi Cinta and Desperate Housewife dah since cerita trilogi cinta da abes..he...walaupun sedih, tapi at least xyah tukar2 channel da..he...

Yesterday..

Malam semalam nak update blog...tapi punye la slow line..wat tensen je...so ttp laptop terus tido,al maklumlah masa tu tengah weng2 baru bangun tido..balik keje semalam mata saya mmg agak mengantuk, tapi balik pn dah agak Maghrib, so tahan la mata sekejap..lpas maghrib dalam kul 8 lebih, saya kunci jam kul 9...he..konon nk tido jap la kan...dengan x mandinye..pakai baju keje lagi,saya pn tido...hah..jgn ingat saya tido sampai pagi tau..nonono...kul 9 tu alarm berbunyi saya bangun la kan..lagi satu lasan sbb saya terbangun ialah alarm perut saya berbunyi...lapo...he..g mandi, sembahyang Isyak, g ddapur panaskan lauk mak smlm yg x abes...lpas mkn tu la saya ingat nk update blog..tp punye la slow...hu..pepaham je la kan...so,saya pn amik keputusan..."baik aku tido je la"..he..pagi tadi pn mata macam kelat2 je nak bangun...hu....

okla,firefly out...