Saturday, April 16, 2011

A week without fast food

Recently i have to update my blog without any pic..hu...so sorry...xde kamera la...yela selalunye HP sony weng saya tu la yg banyak berjasa...walaupun 3.2 megapixel and x beberapa canggih mcm DSLR or XLR bagai semua kan..tapi kira ok la...but since hp tu rosak,saya da xde kamera nk amik gambar..hu...so,i'm so sorry if my blog sangat la bosan dengan leteran saya je..he...

berbalik ngan tajuk saya,da seminggu saya lancarkan projek anti fast food...saya pn cuba kurangkan makan nasi, boleh kira la minggu ni saya jumpa nasi..hu...tak tahu la boleh bertahan ke x projek ni...sbb saya da start rindu ngan burger mcd..hu...perut pun rasa sebu x mkn nasi..ari ni sepanjang hari makan maggi je..mlm tadi pn mkn maggi...hu...perut tetibe mcm sakit sesangat...hu...x elok makan maggi terlalu kerap..tapi nk wat mcm mana kt rumah ni ada maggi je...nak kuar beli makanan tersangat la malas..hujan kan..keluar pn g beli barang je tadi..ingat nk singgah beli goreng pisang..kedai yang biasa saya pergi tu tutup lak..hmm...apa lagi,mkn maggi cup la lagi..boleh botak kepala saya lama2 sbb asyik makan maggi je...hu...kan best dapat duk rumah mak...leh makan mak masak..kalau mak x masak pun angah leh masak..hu...homesick...kena bertabah lagi 2 minggu baru leh balik..hu...sangat x best...

ok la..nk siap2 g makan bubur...

Firefly out...

And for now..

Percaya padaku by Ungu..
Nice and sweet song to hear...



Aku tak tahu apa yang kurasakan

Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu melihatmu
Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdetak tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu


Berikan cintamu juga sayangmu

Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku
Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku
Saat ku tahu kau akan pergi jauh
Izinkan aku ‘tuk selalu menatimu
Untuk katakan ku ingin dirimu
Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku
Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu