Thursday, February 21, 2013

PC baru

After 3 years, merasa gak PC baru...he..laju sepantas kilat tu...kalau dulu nak hantar satu email..hang 15 minit..sekarang 1 saat je...fuyoo...tapi..jadila merasa 9 hari pakai kan..he..


Firefly out

Takkan kucoba kembali


Saat terindah bisa daku mulai terasa
Sempurna cintaku pada kamu tika ku bersama

Kini tiada kau balas cintaku dengan dusta
Percuma cintaku pada kamu sungguh ku tersiksa
Tapi ku coba mengerti dan ku coba untuk fahami
Lewat semua waktu ku untuk dirimu

Maafkan lah pinta ku begitu
Tak terdaya tak mampu menjaga cintamu
Hapuskanlah setulus kau khianati usah pernah tangisi
Maaf sejuta kata ku takkan coba kembali

Kini tiada kau balas cintaku dengan dusta
Percuma cintaku pada kamu sungguh ku tersiksa
Tapi ku coba mengerti dan ku coba untuk fahami
Lewat semua waktu ku untuk dirimu

Maafkan lah pinta ku begitu
Tak terdaya tak mampu menjaga cintamu
Hapuskanlah setulus kau khianati usah pernah tangisi
Maaf sejuta kata ku takkan coba kembali

Woo wo wooh woo hoo..

Maafkan lah pinta ku begitu
Tak terdaya tak mampu menjaga cintamu
Hapuskanlah setulus kau khianati usah pernah tangisi
Maaf sejuta kata ku takkan coba kembali

Hapuskanlah setulus kau khianati usah pernah tangisi
Maaf sejuta kata ku takkan coba kembali
Woo wo wooh woo hoo..
Ku takkan sesali
Woo wo wooh woo hoo..
Ku takkan coba kembali

Firefly out

Wednesday, February 20, 2013

Ole-ole dari Rotterdam

my boss and big boss n sub-boss just came back from Rotterdam for business trip..here we go..dapat ole-ole...nampaknya ni lah ole-ole terakhir saya dari mereka bertiga..he..entah bila lah saya nk jejak kaki ke sana pulak..dah nak jadi penganggur terhormat ni xle berangan2 sangat nk g mana2 dah....he...InsyaAllah..murah rezeki..mana tahu Bakal Imam saya satu hari nanti bawak saya datang sana kan..he..cewah..berangan lagi..x kuasa nak layan...anyway thank so much to En Zul, En Rosli n En Shafizul..next month my housemate lak pergi sana..nk mintak ole-ole lagi la...lalalalalalla.




Firefly out..

Thursday, February 7, 2013

Alhamdulillah

Alhamdulillah...satu sem dah settle..result pun sangat HAPPY..he..3 sem lagi..doakan saya berjaya!!



Firefly out..

Friday, February 1, 2013

Budak Kaca Mata

something bothering me today...i went to spectacle store to buy a new spec..then i'm kinda found something..i wish there is nothing wrong..Hopefully..not ready yet for another "tragic event in my life...

Lailahaillahanta Subhanaka Inni kuntu minazzhalimin..

firefly out..