Saturday, June 30, 2012

A whole new world!!

Alhamdulillah..nak menunaikan azam yang sepatutnya saya capai tahun lepas but its never too late kan..InsyaAllah..honestly, saya rasa takut jugak nk pikul tanggungjawab ni..dah lama kan saya tinggalkan zaman bljr..almost 3 years...but right now, rintangan terbesar ialah..mana nk cari org yg baik hati untuk derma yuran pengajian saya...hahahaha...nampaknya terpaksa la saya makan maggi je selama 2 tahun..hahaha...agak2 kurus x?he..doakan yang terbaik ye untuk saya...saya akan cuba yang terbaik..misi saya sekarang ialah mendapat title "dr"at the age of 30...he...InsyaAllah..its a whole new world right...


so it seems that i have to lupakan impian saya untuk menjadi chemist buat masa ini...tapi saya yakin suatu hari nanti..he..

Firefly out...