Saturday, May 15, 2010

Aku bukanlah untukmu..

Dahulu kau mencintaiku
Dahulu kau menginginkanku
Meskipun tak pernah ada jawabku
Tak berniat kau tinggalkan aku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku
Sekarang kau pergi menjauh
Sekarang kau tinggalkan aku
Disaat ku mulai mengharapkanmu
Dan kumohon maafkan aku
Aku menyesal tlah membuatmu menangis
Dan biarkan memilih yang lain
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu
Pasti itu terbaik untukmu
Janganlah lagi kau mengingatku kembali
Aku bukanlah untukmu
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Meski ku memohon dan meminta hatimu
Jangan pernah tinggalkan dirinya
Untuk diriku

firefly out...kepala benjol(@_@)~~~

Friday, May 14, 2010

This is ME..

wa..da mkin jarang update blog skrg..org lain ramai je follower,saya ??ada la 9 org..kui3x...apada...akhir2 ni byk yg saya pikir..nk teruskan ke x?saya mampu ke x?smlm menitis juga air mata saya sbb da x tertanggung...saya ingat nk tgu someone 2 balik, saya akan buat keputusan nk teruskan atau x...maybe masa 2 saya akan kecewakan ramai org...tp saya rasa x boleh nk terus-terusan kecewakan org yg berharap dgn saya n paksa diri saya untuk jadi org yg saya x knal lansung skrg ni...I need to be ME...mungkin saya akan menyesal 1 ari nanti...which i hpe i won't.btw, smlm sangat bengong..the worst day ever..ni semua sbb ada 1 mamat yg poyo gila!!!saya terpikir gak, maybe dia tahu saya aru lagi,so dia saja nk knakn saya???B*****.maybe ari ni saya akan jumpa dia..we'll see...sape la org yg menghuru-harakan hidup saya smlm...He is S*****!!!

firefly out..

And for today...

This is ME..

've always been the kind of girl


That hid my face

So afraid to tell the world

What I've got to say

But I have this dream

Right inside of me

I'm gonna let it show, it's time

To let you know

To let you know



This is real, this is me

I'm exactly where I'm suppose to be, now

Gonna let the light, shine on me

Now I've found, who I am

There's no way to hold it in

No more hiding who I want to be

This is me



Do you know what it's like

To feel so in the dark

To dream about a life

Where you're the shining star

Even though it seems

Like it's too far away

I have to believe in myself

It's the only way



This is real, This is me

I'm exactly where I'm suppose to be, now

Gonna let the light, shine on me

Now I've found, who I am

There's no way to hold it in

No more hiding who I want to be

This is me

Saturday, May 1, 2010

im not good enough...

Da lama rasanya x update blog...hu...akhir2 ni busy sangat...mcm2 kna pikir....

seriously, akhir2 ni rasa mcm serba x kena je....da start rasa cptnye masa berlalu...tp x tahu knp rasa EMPTY.

hu...im not good enough la...im still too young...there is a lot of things. i feels like i cant bear it anymore...sampai satu masa 2 rasa nk blah je and hilangkan diri..leh x???saya penat dengan diri saya sendiri...saya ni x bersyukur ke???arghh...x tahu mcm mana nk luahkan da...maybe..i said maybe,saya kena lepaskan sesuatu 2...xpe ke???tp rasa bersalah byk sgt kt org2 yg support saya...x tahu la....

i need more support!!please!!!Ya Allah, berikanlah aku pertunjuk-MU,aku hamba-Mu yg lemah rasa x berdaya...

Firefly out...

Sejenak .. ku imbasi kembali
Erti pelayaran usiaku
Ke timur ke barat
Dunia akhirat
Segalanya .. Ohh

Di tengah hangatnya kejahilan
Membakar hangus keimanan
Dan aku hanyut
Tiada berpaut
Layu sudah pedoman diriku

Kini bersendiri
Ku meniti hari
Ke kanan ke kiri
Ku menilai kembali

Jalan ku lalui
Dosa yang telah pergi
Walau tanpa ku sedari
Air mata membasahi

Terasakan ... terbuka
Kunci pintu hatiku
Timbullah ketenangan di jiwa yang keliru
Terurai kekusutan
Membaralah cinta
Milik-Mu Yang Esa
Selamanya...

Pada-Mu selamanya .. oh...
Selamanya...