Friday, April 29, 2011

Go straight dont belok2...straight to the ampang point...

yeah2..da sampai rumah...pening kepala rasa tahan ngantuk drive sorg2 tadi..hu...hujan lak tu...lagi rasa mata mcm nk terkatup..hu...hari ni saya berjaya ikut jln yg betul untuk blik rumah..kalau x mmg cnfirm sesat ikut jln mana entah..tadi pn sebenarnya hampir terlepas simpang..nasib baik sempat masuk...hahaha..kalau x, mmg x sampai2 lagi la...kui3x....kak hernee siap da pesan awal2 kt ofis tadi jgn menjejoh blik sesat..hahaha...saya ckp ari ni cnfirm la x sesat...sekali bebetul x sesat...maybe next time pn mintak2 x sesat lagi la kan..he...sampai je rumah angah ckp jgn bising2,ada baby tengah tido..lpas tu dia suh andi terus...he...dia kata x elok lepas jln jauh2 tgk baby...takut ada benda x elok ikut...tp...baby?bila masa lak rumah saya ada baby..he...ni adik kepada budak2 mak saya pernah jaga dulu....drg satu family nk g bercuti g thailand..nk bawak baby mcm susah..so,mama drg suh angah saya tolong jaga..he...da lama xde baby kecik kt rumah...best2...saya nk tengok je sbb baby ngan saya mmg x ngam...hahaha...tapi saya bukan x suka budak tau..bebdk yg selalu x suka kt saya...hu..kesian x?hahaha...mintak2 bakal suami saya jenis bebdk suka..kalau x sape nk tolong jaga anak saya nanti kan..he...

ni la baby ye...Zara Damia..he..

Ok la firefly out..penat...

Hari ni hari pakwe saya kahwin ngan perempuan lain

hua..hari ni pakwe saya kawen ngan perempuan lain...sampai hati..patah hati saya tau..apa x cukup baik ke saya..sampai hati awak meninggalkan saya demi perempuan tu..hu..takpela..saya akur...da mmg takde jodoh..hu...Ku menangis mengenangkan bertapa kejam nye dirimu atas diriku, kau duakan cinta ini, kau pergi bersamanya...ku menangis melepaskan kepergian dirimu dari sisi hidupkku..harus selalu kau tahu aku lah hati yang telah kau sakiti...huargh.........(T_T)..

Apa2 pn Prince William, i doakan la you bahagia dengan kate...he...jgn jd mcm father you sudah..kawen ngan org biasa gak, i mean your mother la kan..sekali terjumpa 1st love konon...sanggup tinggalkan mother..ala sama la apa yg you buat sekarang kt i kan..he...you faham x apa i ckp ni...i malas nk speaking2 london ni...sbb da terlebih mkn sambal belacan malam tadi..lepas ni you jangan lak ckp nk balik kt i sbb i forst love you ye..i babab nanti...hep..setia je ngan kate..mata tu jangan toleh kanan kiri da...ingat sikit..you kan pewaris takhta..tapi kna kalau you da jadi KING, you nk balik kt i pn xpe..he...i terima you ngan istana tou seadanya la.....Kate nanti kita bg pamapasan je...he...

Ok, semua yg ada kt rumah leh la tgk Royal wedding pakwe saya Prince William ngan Kate Middleton ye ptg ni..x silap kul 3...saya tak sanggup nak tgk..hu..

Firefly out..bawa hati yg lara...hu...