Saturday, December 26, 2009

buat kawan saya yg sedang terjebak..

semula ku tak yakin
kau lakukan ini padaku
meski di hati merasa
kau berubah saat kau mengenal dia
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
reff:
bila cinta tak lagi untukku
bila hati tak lagi padaku
mengapa harus dia yang merebut dirimu

bila aku tak baik untukmu
dan bila dia bahagia dirimu
aku kan pergi meski hati tak akan rela

* terkadang ku menyesal
mengapa ku kenalkan dia padamu

repeat reff [2x]
repeat *

firefly...

You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep
Cuz they fill the open air
And leave teardrops everywhere
You think me rude, but I would just stand and stare

I’d like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It’s hard to say that I’d rather stay awake when I’m asleep
Cuz everything is never as it seems

Cuz I get a thousand hugs
From ten thousand lightning bugs
As they try to teach me how to dance
A foxtrot above my head
A sockhop beneath my bed
The disco ball is just hanging by a thread (thread, thread)

I’d like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It’s hard to say that I’d rather stay awake when I’m asleep
Cuz everything is never as it seems (when I fall asleep)

Leave my door open just a crack
(Please take me away from here)
Cuz I feel like such an insomniac
(Please take me away from here)
Why do I tire of counting sheep?
(Please take me away from here)
When I’m far to tired to fall asleep

To ten million fireflies
I’m weird cuz I hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell (said farewell)
But I know where several are
If my dreams get real bizarre
Cuz I saved a few and I keep ‘em in a jar

I’d like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It’s hard to say that I’d rather stay awake when I’m asleep
Cuz everything is never as it seems (when I fall asleep)

I’d like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It’s hard to say that I’d rather stay awake when I’m asleep
Cuz everything is never as it seems (when I fall asleep)

I’d like to make myself believe
That planet earth turns slowly
It’s hard to say that I’d rather stay awake when I’m asleep
Because my dreams are bursting at the seams

Sunday, November 29, 2009

Pengorbanan cinta Marlisa

tadi tgk cerekarama, byk gila lagu yg saya suka ada kt dalam cerita 2, yang paling suka lagu dari Aiman...Cinta Terakhir..sangat menyentuh hati dan jiwa saya sebagai seorg perempuan..best lagunya...yela saya yang tak berapa gemar ngan aiman 2 pn leh layan lagu 2.saya siap berangan future husband saya sudi la nyanyi lagu ni untuk saya..he...berangan je tau saya ni...tp kata org,sape yg lahir bln 8 ni mmg suka berangan...betul la kot...esok da kna pulang ke JB meneruskan tanggung jawab saya yang tinggal 4 bln di perlabuhan Tanjung Pelepas..sedar x sedar da 2 bln saya kt sana..sekejap je masa berlalu..hmm..masa dpan tak tahu la mcm mana...

Me nMyself

He...x sangka...akhirnya ada gak saya blog..x pandai sbnrnye nk berblog2 ni.tp saya tgk semua kekwn saya ada blog mcm best je..so, saya pn nk try la..he..maybe dgn adanye blog ni terisi gak kehidupan saya ni...hmm...td pening kepala nk bg nama blog saya ni.al maklumla saya ni x kreatif sangat.So akhirnya saya pilih...Firefly_zue...He ni semua sbb akhir2 ni saya syok kt 1 lagu dari owl City iaitu firefly...nanti kalau sempat saya upload kan video lagu 2..