Thursday, July 7, 2011

Bila saya malas nk bekerja

Wa..seriously..saya xde mood lansung nak wat keje...tak tahu kenapa...pagi tadi pun bangun lambat..terkocoh-kocoh jugak la rasa masa nk pergi kerja...sampai ofis da dekat kul 8.20..hu...ni da kul 11 pun xde mood lagi nk wat keje..dari tadi wat keje yang sama tak abes2..agagagaga...boleh tak nak mengulor je ari ni...lalalala..rasa mcm nk time off keje separuh hari pun ada..hu...tapi bos saya xde ari ni..dia cuti...so, xle la saya nk time off ke mcm ke...hu..
btw, saya rasa da kena start plan untuk meneruskan masa depan....rasa nak start dari mula ni..mcm payah lak..takpe..akan saya usahakan...yeah!!
dah2..berhenti mengulor..g sambung wat keje..

Firefly out..