Wednesday, December 8, 2010

Happy birthday-2 for Muhammad Azfar Danial

he..Hari Isnin 6 december 2010 bezday anak sedaraku bukan anak sedaraku Muhammad Azfar Danial..nge...sekejap je umur Danial da 2 tahun...macam baru semalam je kitorang semua tunggu kat hospital..he..

saya tak belikan lagi hadiah untuk dia..actually tak tahu nak beli apa..dia da banyak mainan da sebab mummy dia gila Toy R Us...he..nak bagi duit, mummy dia taknak..he..nanti2 la pikir kan..

Semalam family-in law Along and Family saya buat sambutan kecil2 lan untuk Danial..tapi saya tak dapat nk join sbb da on the way balik JB..hu..

takpela kan..yang penting anak saudara mak de ni sihat and pandai2..jgn nakal2 nye Danial..nanti makde belikan hadiah..Luv You Dear..




Okla..Firefly out..

And for now..

Penyanyi: Taufik Batisah
Tajuk Lirik Lagu: Usah Lepaskan



Yang terindah
Terlukis di bibir mu
Tak pernah ku lihat senyum mu
Sebegitu
Pudar kah sudah cinta yang ku beri
Bewarna warni segala
Yang dijanjikan ia
Usah biarku bersendirian
Usah biar hati mu di tawan
Usah biar diri ku disini
Seorang menunggu tanpa teman
Usah lepas genggaman tangan mu
Usah biar semua berlalu
Usah terlupa perasaan hati
Pertama kali kita bertemu
Usah lepaskan
Tak mudah ku melupa segala yang berlalu
Ku ingin selalu bersama mu
Ku tak peduli apa sebabnya
Engkau dan dia harus bersama
Mendungnya langit bila berkata
Kita patutnya masih bercinta
Usah lepaskan
Usah lepaskan
Yang terindah
Terlukis di bibir mu
Tak pernah ku lihat senyum mu
Sebegitu