Saturday, January 7, 2012

Me n housemate go to Bandung Part 2

last cerita kami dah bertolak ke Ciwidey..so the story goes on...

sambungan Hari kedua (19 November 2011),

Dari kota Bandung ke Ciwidey ambil masa dalam 2 jam juga perjalanan...haa...jangan ingat jauh tau, sebenarnya dekat je...tapi yang membuatkan masa jadi 2 jam ialah..jammed...he...tu je...banyak sangat kenderaan kt Bandung..tu yg lama...kematu juga la duk dlm van..nk tgk permandangan pun xle sbb dah gelap kan..so..semua pun senyap sunyi je la kan..kepenatan satu hari window shopping...he..

sampai je kat ciwidey ktrg check in kt Sindang Reret Resorts & Restaurants..pergh...mmg puas hati la...sangat besar bilik dia, siap ada bilik tamu kecik lagi...letak2 bag ktrg terus naik van balik, nak g rumah org kawen..he..kawennye esok tapi saja g tengok persediaan orang Indonesia kawen...he..ok enough mumbling, jom tengok picture..


Cantik kan pelamin drg..simple n cantik...


kami yang terpesona ngan pelamin..hu..bile lak turn kami ek?he..

Ni Kek pengantin, sweet kan..


anak2 dara amik berkat..nk kawen cepat..hahahaha


makan..of coz la kena ada kan...rasa mcm tetamu istimewa je g sana...hu...

And another thing, 19 November sebenarnya birthday Anis, so ktrg sambut kt situ sekali...Pak Ude belikan kek..untung anis sambut bezday kt oversea la kan..he...happy Bezday dear Housemate!!!kelaaaaas ko nis...


the cake yg sedap...


bezday girl tgh potong cake..


aksi2 gedik kami..he..main suap2..nk manja2 le tuw...hahaha


Afzan yg x mau kena suap...cis..


gambar dah kekenyangan n kemengantukkan..

Me N Anis again..

Afzan at gerbang rumah yg dihias cantik..

balik resort..mandi2..terus pejam mata...ngantuk sangat...hu..

ok...sampai sini dulu...nanti sambung lagi...me with peace n my teeth...



Firefly out
more stories coming up!!