Tuesday, September 14, 2010

Sayalah GM n Senior Manager Marine untuk hari in..kui3x..

Wa..boring nye kt ofis ni..Raya yang Ke-4 aka semalam saya da tercagak kt PTP ni..org lain semua seronok bercuti raya lagi..hu...xpela bagi can kt dorg semua beraya sakan..saya kan single..wat pe nk raya lelama kan...he..semalam berjaya membawak princess(Pinky) ke PTP dari umah sewa..mcm x caye je..tp yg kelako nye bawak 60km/j je..haha..mana leh nk rempit,mak ngan angah ikut sekali...mula2 x nk drive n suh angah yg drive sekali mak ngan angah suh practice lak bawak..drg risau nanti kalau da bawak sendiri mcm mana kan..he..ye la setakat nk p PTP ikut highway yg x byk kete..kira ok la kan..cube bawak kt KL ke JB ke..x huru hara..he..xpe lelama mesti

Ni da Hari ke-5 raya...tetap sunyi je ofis ni..hu..boring gle..nk wat keje pn xde mood rasanye..tp nk compare ngan semalam,hari ni ok ckit kot..tp boring la gak kan..ade ke capt chong and Capt akashah leh tinggalkan gue sorg2 dlm ofis ni..drg leh lak g pilot kapal masuk...cis..mana la x mati kutu..yang x le drg siap ckp ita U tgl kt ofis jadi General manager and Senior Manager Marine jap ek..perghh sakit telinge gue..kalau drg nk share gaji drg xpe gak kan..

td waktu tghari lunch da boring sgt saya pn bkak FB..ngeh3x..jahat x..alal sebenarnye mmg slalu bukak pn..walaupn semua org ckp IT department traceking sape yg bukak FB..AAK??he..so tgh boring2 kenalah naikkan ranking kan..bila lagi kan..hahaha..gelak jahat..company ktrg mmg x block FB tp game semua xle bukak...nk di jadikan cerite..saya yg tgh boring p la bukak game main buat sushi..he..tetibe leh bukak n main..terkejut saya..apa lagi..da nama pn boringkan..memg naik tanduk setan la sekejap..tp sekejap je main sbb da boring main game 2..he...

Ni la buktinye..(he..xle blah siap print screen gambor..lalala)


Firefly out..And for today...Mengenangmu..(teringat kt Arwah Abah musim raya2 ni...Luv U Abah..Al-Fatihah..)

Takkan pernah habis air mataku

Bila ku ingat tentang dirimu
Mungkin hanya kau yang tahu
Mengapa sampai saat ini ku masih sendiri

Adakah disana kau rindu padaku
Meski kita kini ada di dunia berbeda
Bila masih mungkin waktu berputar
Kan kutunggu dirimu

Biarlah ku simpan sampai nanti aku kan ada di sana
Tenanglah dirimu dalam kedamaian
Ingatlah cintaku kau tak terlihat lagi
Namun cintamu abadi

KerisPatih – Mengenangmu
Takkan pernah habis air mataku

Bila ku ingat tentang dirimu

Mungkin hanya kau yang tahu

Mengapa sampai saat ini ku masih sendiri
Adakah disana kau rindu padaku

Meski kita kini ada di dunia berbeda

Bila masih mungkin waktu berputar

Kan kutunggu dirimu …
Reff:

Biarlah ku simpan sampai nanti aku kan ada di sana

Tenanglah diriku dalam kedamaian

Ingatlah cintaku kau tak terlihat lagi

Namun cintamu abadi …

Lirik lagu KerisPatih – Mengenangmu ini dipersembahkan oleh LirikLaguIndonesia.Net. Kunjungi DownloadLaguIndonesia.Net untuk download MP3 terbaru.