Wednesday, June 12, 2013

La Tahzan

its been a while..rasanya dah banyak kali post tulis "its been a while" kan...lama tak mengupdate blog..bkn xde cerita, byk gak cerita..its just my life does not seems to be interested as before..hmmm...kelas mcm biasa, assignment yg nak ckp byk tu xla banyak tapi mcm biasa last minute baru buat kan..so berterabur la..Final year project,Alhamdulillah ada progress, Alhamdulillah sbb dpt supervisor yang selalu kejar untuk siapkan..kalau x mesti last minit gak....keje(x payah ckp la, nanti korg pening baca)..hahahaha..

its been almost 4 months Arwah Mak xde...kami(siblings) teruskan hidup tapi x mcm dulu...entah...kalau nak describe dengan mata kasar kan, terasa ada hole inside of our heart..sussah nak terangkan dengan kata2, sesiapa pernah rasa kehilangan org yg kita sayang je kot leh faham..sampai rasa x tahu nk move on dari mana..i'm being honest, keadaan saya kira parah gak nk recover, i think it will take forever..sampai kat syurga, bila dapat jumpa Arwah Mak n Abah lagi..for now, i think i should behave and try hardest to be rational as best as i can..

ok, till then...saya doakan ibubapa anda semua sihat belaka ok..

Firefly out..