Sunday, January 23, 2011

saya nak kamera ni boleh??

he...al maklumlah..HP rosak kan..nk beli baru x mampu..tadi jengah facebook jap..ternampak lak nama along saya di tagged ngan gambar ni..hu....nak satu kamera ni boleh tak..saya tak mampu nak beli kamera canon ke nikkon ke yang harga beriban-riban tu ..saya tak berapa minat puan..tp kamera ni nampak interesting and antik la...ada x sesape nk bg hadiah kat saya boleh la..murah je..around 200 to 300 JE...hu....xpn boleh x kamera ni turun dari langit??boleh la boleh la..he..


Firefly out...

Me n BBQ

Da makin jarang saya update blog ni kan..bukan malas tau..tp Hp saya rosak..hu susah la xde kamera da kan..so kalau nk update blog xde pic mcm kosong je kan..hu...doakanlah rezeki saya lebih..mana tahu dapat HP yang turun dari langit..kan3x...bahagia rasanya...al maklumlah nak harapkan gaji saya yang seciput entah bila la mampu nk beli hp cangih manggih kan..

exceli baru balikdari BBq rumah ofismate housemate saya...memula saya segan gak nk g..tp housemate saya beria-beria ajak...x sedap lak x pegi kan..tebalkan je la muka ni g kenal2 org baru he...

punya la banyak makanan yang ada..ngan soto,fuit punch,ayam,lobster,udang,satay,otak2,..semua saya telan..dan akhornya..perut la meragam..hu...terkejut agaknye perut ni tetiba mkn mcm2 ..he..tp sedap n best la...knyang gila..terima kasih ye my housmate sbb angkut saya sekali..n terima kasih ngan tuan/puan rumah gak...
biula da kenyang kan..apa lagi sambung la tido..he..

Firefly out..

and for now..


Fly me to the moon 

Let me play among the stars 
Let me see what spring is like 
On a-Jupiter and Mars 
In other words, hold my hand 
In other words, baby , kiss me 
Fill my heart with song 
And let me sing for ever more 
You are all I long for 
All I worship and adore 
In other words, please be true 
In other words, I love you 


Fill my heart with song 

Let me sing for ever more 
You are all I long for 
All I worship and adore 
In other words, please be true 
In other words, in other words 
I love ... you

[ From: http://www.metrolyrics.com/fly-me-to-the-moon-lyrics-frank-sinatra.html ]