Monday, August 22, 2011

Me n Bunga Oren

he...cantik x header sya...nampak oren kan...he..hari jumaat lepas saya kerja separuh hari je..sbb dapat msej angah cakap mak kena tahan ward,kena masuk air,kencing manis tinggi katanya...hu..saya dah x senang duduk..ingat teruk la kan..sekali balik rumah tengok mak tengah masak..nmpak sihat..he..Alhamdulillah..xde pape sebenarnye..saya je over react..al maklumlah..ni la bahana duk kerja jauh dari family...hu..

back tu bunga oren kt atas tu..saya sampai je pagi tadi bunga oren tu dah ada kt meja saya..according to my colleague, Capt Chong yg letak petang jumaat tu..hahahaha....Bunga dia dpt dari hamper dia letak kt meja saya...he...tapi bila tengok pagi tadi mcm cantik je bunga tu kt situ..ecehcehceh.. saya pun dengan jones nye suruh la En Nazam amik gambar saya dengan pose saya yg sama je tu kan..he...cantik gak..so saya terus edit letak kt header..he...cantik x?cantik kan kan kan...hahahaha...rasa terharu lak dapat bunga dari capt chong..hahaha...walaupun bunga plastik n bunga recycle dari hamper..tapi ada aku kisah?ko ade?hehehehe..

Hu saya tertinggal Princess 2 kt rumah..hu..boring la...smlm dah sampai Simpang Renggam baru Angah call ckp beg tu tertinggal..xkn nk patah balik kot...hu....keboringan la kt umah...hu..

okla firefly out nk g amik bubur lambuk free company bagi..lalalalala..

original pic credit to en nazam photographer x bertauliah...hahahaha