Saturday, December 10, 2011

New Template : Twilight Saga Breaking Dawn

wa...dah tukar rupa...he...smlm boring2 ngan kak hernee kt opis(opss, kantoi mengulor kt opis)...Kak Hernee jumpa one website yang comel2 je template for blog...so saya pun terkenan kt satu tempalte ni..cute an..hahahaha...tapi mmg mcm agak complicated la nk bukak kan..tapi dah terkenan...hu...so,kalau sesape yg baca blog saya ni, so sorry kalau rasa menyusahkan..tp sometimes kita kena be outside the box tau...so, jom sama2 kita menyusahkan diri sendiri..he...yang susah sikit sbb kena guna navigation je..he..so, kalau nk bukak blog ni, nk baca blog, arahkan cursor kt navigation, then click kt blog, kalau nk tgk profile saya, leh click kt profile, kalau nk chat?tkan kt chat, n for my previous update, click kt links..mudah je kan..he..nampak je complicated...



kalau sesape yg berkenan gak ngan template ni leh klik kt pic ni...
there's a lot of tempalte you can grap...http://www.blogskins.com/

and for the song, A thousand Years by Christina Perri,
sebenarnye mlm smlm baru berkesempatan tengok movie Twilight Saga Breaking Dawn..
tu yg terkenan nk letak lagu ni kt blog...he..
Enjoy...
Btw, hensemnye Edward and Jacob....
kalau dapat suami mcm drg sumpah tak cari lain..he..
gurau je..
so apa aktiviti ari ni?
tido samapi pengsan...
hahahahaha..

Okla Firefly out..