Thursday, November 11, 2010

Kopi ais satu!!

Aiyoyoyo...hari ni rasa ngantuk sangat..tak tahu kenapa,otak macam lem*** je nak bergerak..hu..tu la dah 2 malam berturut-turut tido lambat sape suruh..tp nak kata lambat pun x lambat sangat..kul 1 je pun..kul 6.30 bangun, kan da 5 setengah jam..should be fine la kan..tapi tak tahu kenapa mata ngantuk sangat..hu..so jangan cakap saya mengulor or malas keje ye..betul2 x larat ni...hehe..

So untuk menghilangkan ngantuk ni..kita perkena kopi "o" ais..he..my favourite..saya ni gila minum kpi..entah dalam family mak ngan saya je pun yang minum kpi..so mak akan minum kop bila anak kesayangan dia ni balik..hahaha..perasan tak boleh blah..he..mak sayang semuala..he..

breakfast hari ni Biskut Munhcy's Chocolate Cream ngan kopi ais..yeah..


ok la..nak sambung buat keje..
firefly out..

and for today...Haruskah, Adam..

Tajuk/Lirik Lagu: Haruskah

Penyanyi: Adam AF2
(Credit to:http://liriklagu.net/melayu/adam-af2/haruskah/)


Di kala dikau mencari cinta
Aku memberi
Tapi tak pernah kurasakan
Dikala aku dilamun cinta
Dengan dirimu
Mengapa kau jauh dariku
Tiada cinta didalam dirimu
Biarpun kau kata baby i love you
Tidak kau rasa getaran ini
Tiada cinta lain
Sehebat cintaku
Haruskah aku menanti cinta ini
Kerna kau tak pernah mengerti hatiku
Tak perlu kau ucap baby i love you so
Kerna cinta darimu
Tak sehebat cintaku
Haruskah aku manahan perasaan
Tak sanggup kau bermain difikiranku
Lupakan semua
Apa diimpikan jadikan pengalaman cinta..
Kita berdua…
Setelah semuanya berlalu
Hatiku sepi
Kan ku simpan cintaku ini
Dikala dikau pergi dariku
Aku bersendiri mengapa kau begitu