Thursday, April 21, 2011

Me n My weekend Plan

aiyoo theres a lot lot lot of things to do la this weekend..first of most, of course i need to send Princess 1 for service..it a must..of coz la kan...car's maintenance kan penting...bak kata org.."jgn pandai bawak je" kan kan kan..then da servis kena la g mandikan lak kan...tapi yg tu semua biar kedai la kan yg buat..saya tunggu dan lihat je la kan..he..lpas tu nk kemas bilik saya yang x rupa bilik ni da...ish2x...apa la anak dara ni...he..ari biasa mmg la x sempat nk mengemas..kena tunggu weekend la baru dpt kemas...alasan org malas lagi...he..tapi rasanya hari Ahad la kot baru nk kemas..he...lepas tu kak Hernee ajak teman g Jusco..dia nk shopping..saya?he..tengok je la....kui3x...eh..tu je ek nak buat..la..ingatkan banyak sangat tadi..hahahaha..poyo je kan..semakin poyo betul la si Zuritah ni akhir2 ni..senget...

Ok la firefly out...

oh ye, esok Hari Bumi tau...esok saya nk post poster yg saya buat untuk company saya masa earth day last year..tp kena cari dulu,entah ada lagi ke x...he..

oh ye, Hensem betul Patrick Demsey..hu..

Oh ye ada lagi..saya suka la ngan American Idol season 10 ni..semua hebat2..tapiyg paling favourite of coz la Casey..then James, then Stefano, eh semua la kan...nk compare kan ngan bintang realiti TV yg ada kt Malaysia kan..alamak no komen la..kang ckp lebeh kena saman ..he...lagipun wat pe cerita pasal other people since my blog's name "Me N Myself"..oh i think i need to include Me N Myself N my Family N my friends N..eh..enough la kot kan..

Oh ye, saya da ckp firefly out..kenapa saya membebel lagi ni..he..

Firefly out once again...TTYL!!

oh ye..ada lagi..enjoy casey's performance singing one of my fav song fro my fav band ever Maroon5..Harder to Breathe by Casey American idol 10


Me n Dinner!! Burger!!

Setelah saya berfikir, berfikir n fikir lagi..saya akhirnya da buat keputusan nak buat burger je untuk dinner mlm ni..he...jap lagi otw blik rumah singgah jap kedai beli daging burger ramli..he..roti,guna je roti wheatmeal saya yg x abes2 tu kt rumah..lpas tu letak tomato,cheese, timun, mayonese, sos cili,masak daging burger tu dengan sos black pepper sikit.he..hmm kalau rajin saya bubuh telur..kalau malas,x payah..tengok la dulu kan...he..keputusan ini dibuat setelah mengambil kira expired date roti saya yg x abes2 tu...lagipun saya rindu ngan burger mcd..da lama x mkn..hu...sedey ye...he...x sabor lak rasanye nk mkn..hua....asal la rasa lama sangat nk 5.30 ptg ni...mata da layu x leh nk ckp pe ni..cptla..cptla...cptla...

Firefly out...

Me n Wondering

Hmm...saya tengah confuse nak masak apa malam ni..dari pagi tadi celik je mata,saya fikir..nak masak ape ye..ada dua benda yg terlintas kt kepala saya ni...satu burger..dua kuey teow..hmm..confuse2..

From:google

From:google

Gambar di atas sekadar hiasan..x mungkin saya sehebat ini untuk memasak sebegini..he..

Oh ye, lupa nak cerita ari ni saya g keje saya rasa mcm saya keje kt Genting Highland..kabus punya tebal gile...x nampak nk drive...he..poyo je...

Firefly out..