Wednesday, June 1, 2011

Kuat membebel kah saya??

hoooreeeeeeeeyyyyyyyyyyyy,saya menang motor...he...tipu je...hari tu, Kak Hernee wat contest "Si kuat membebel"...sape komen paling banyak kt blog dia dpt hadiah percuma..dapat juga saya no 3..jadi la..tu pun sbb ada org lain main cekelat..hahahah...tp saya x tahu lagi hadiah dia ape...he..Kak Hernee ckp dia nk bg saya voucher RM10 mkn kt cafe bawah ofis ktrg tu..uit..xnk la saya(demand x?)hahaha..da boring da mkn kt situ..saya request nk hadiah, anak dia nanti kena panggil saya "kakak" instead of "auntie" bila da lahir nanti..hahaha...bapak poyo n perasan muda kan...tapi betul ke saya kuat membebel..he...anda rasa mcm mana??



Firefly out..

Me n Mee Sup

Hi guys, da lunch?hu..saya dah..tapi kan..saya order mee soup tadi..tp not as my expectation la..rasa rugi sangat..sbb tgk mangkuk saya mcm x terusik lansung..hu..akhir2 ni beli makanan asyik x abes mkn je..membazir ek saya ni..hmmm...kalau akhir2 ni saya jarand update blog sbb saya xde benda sangat nk cerita tau..bkn malas...he..idea xde..

hmm..x mau order da..
Firefly out..