Wednesday, January 5, 2011

Transformers 3 Dark of the moon..

Hari ni sakit tekak..tak larat nak wat pape...hu...tgh2 keje tadi..ktrg 1 department sempat mengulor..he..ni semua keje En Shafiz..dia kecoh2 ckp Transformer 3 nak keluar 7/1/2011..ktrg punsemua excited la...siap tengok preview cerita tu...check lagi sekali rupa2nya 1/7/2011..dia leh confuse..yela US kan tulis tarik bulan dulu daru haribulan..hahah..x boleh blah betul la..

tp tengok preview macam best Transformers 3 ni..yela masa Transformers 2 kan ramai org yang agak disappoint ngan movie tu kan...so, hopefully yang no 3 ni berbaloi-baloi la nak tengok kan..malam ni saya share preview cerita ni ok..

Firefly out..

And for now..

What I've Done by Linkin Park..

In this farewell

There’s no blood
There’s no alibi
‘Cause I’ve drawn regret
From the truth
Of a thousand lies
So let mercy come
And wash away
What I’ve done
I'll face myself
To cross out what i’ve become
Erase myself
And let go of what i’ve done
Put to rest
What you thought of me
While I clean this slate
With the hands of uncertainty
For what I’ve done
I start again
And whatever pain may come
Today this ends
I’m forgiving what I’ve done!!!
What I’ve done
Forgiving what I’ve done