Saturday, July 30, 2011

Audit Week...seriously exhausted..



Home sweet home...he...dari smlm dah sampai rumah baru nk home sweet home...he...ari ni mmg satu hari tido..nk balas dendam...this week mmg busy gile...x sempat nk update blog pun...saya kena hantar sertai Port Safety audit kt Johor port...hu...seminggu tu...so, dari ari Isnin saya dah ulang alik dari gelang patah ke pasir gudang...mmg penat x terkata la...kena keluar dari rumah awal since highway pasir gudang mmg terkenal ngan jammed nye...hu mmg x sanggup...yela saya ni dah biasa g keje jalan x byk kete...x jauh pun dari rumah sewa saya ke PTP,..bila dah kena ulang alik ni, mmg terasa lah sangat penatnye kan..dah tu ada lak dinner mlm ari Isnin ngan Rabu tu....abes je audit petang kul 5,saya rush back blik GP, lepas Maghrin rush back g PG balik since dinner buat kt sana..hu...sampai rumah dah malam, pagi kena bangun awal..mmg parah la rasa...dah mmg penat2 tu, leh lak Purse ku bukan berjenama Gucci tu hilang lagi...hmmm...parah parah..mmg penat gile...so minggu ni kesimpulannya saya penat...and feel relief since dah berada kt rumah ku syurgaku sekarang ni...he..

next week dah start puasa, rasa sekejap lak masa berlalu..nk ikutkan ni puasa ramadhan saya yg kedua kt GP...harap Ramadhan kali ni memberikan seribu makna buat saya...dan buat rakan2 yg lain juga...he..Moga Bulan Ramadhan ni dapatlah kita mendekatkan diri kepada pencipta kita yang mutlak..InsyaAllah...Salam Ramadhan Al-Mubarak...dan sama2 la kita mengucapkan ahlan wasahlan kepada bulan yang penuh berkat..Ramdhan...

Firefly out...
Jom kita sama2 g terawih ye mlm first esok...

Walupun Purseku bukan berjenama Gucci 2

hu...mmg terbuktilah purseku bukan berjenama Gucci...semalam dia hilang lagi..tp kali ni lagi worst sbb saya tercicirkan kt kedai makan..uhuk...nasib baik la budak kedai yg muka innocent tu baik hati n simpankan...pagi smlm saya ada program..sepanjang program dub dab dub dab pikir mana la purse saya tu...yela ptg kan nk blik KL...duit satu sen pun xde...abes je program,saya terus cabut balik rumah..dah puas cari kt rumah n bilik xde..saya pn nekad nk g tgk kt kedai saya mkn mlm kelmarin,mana la tahu,ada rezeki jumpa kan, dalam hati ckp kalau xde mmg terus g balai la buat report......sampai kedai,tanya budak kedai tu, Alhamdulillah, dia simpankan..check semua ada..rasanya budak tu bukak lansung purse saya tu sbb kalau dia bukak mesti dia da call sbb dlm purse saya tu ada name card...memang Alhamdulillah sangat2...saya pun bg hulurlah sikit money kan kt budak tu. disebabkan kejujuran dia...he..

pengajarannya, Zuritah cuba lah careful sikit..ni semua nk sepah2...hmm..bukan first time ni..ni dah second time...cuba2 lah buat berubah ye...hmm...baiklah...

btw, otw balik KL saya kena tahan polis sbb melebihi had laju...hu...132km/h...hu...nasib baik polis tu baik, kalau x melayang RM300..dia bg amaran je..ampun ye pak,lain kali x buat lagi...hu...

Firefly out..