Wednesday, July 25, 2012

7 Ramadhan Wujud

sape tengok Samarinda 7 Ramadhan....adush sadis...saya dah tangkap cintan ngan lagu ost cerita tu wujud by roman feat Mika Tilu & Amylea...hua..menangkap..cari lirik pun xde lagi...aiyooo....bestnye lagu tu..cerita pun best tapi sedih buat saya rindu kat mak saya selalu...hu....homesick la cegini..firefly out..

Whats up?

Salam Ramadhan ke-4, just a quick update..dah lama rasanya x menulis bebetul kat blog ni..selalunya saya just update using my HP je..a lots of thing going on in my mind right now..i'm starting untuk mencari the right path for my future..sbb sekarang saya rasa saya tak on the right track...rasa mcm semua yg berlaku skrg is more to pura2..im doing something but kepuasan tu x pernah ada..minat tu dah xde...pujuk2 hati still rasa....ish ada benda x betul ni...and seriously this feeling haunted me...kinda demotivated me...nak daftar master pun tinggal berapa bulan je kan..saya takut this demotivated me gonna effect my study..simpang..tapi yang paling sedih ialah demotivated me ni effect org lain jugak..saya xde niat pun tapi tu la...mmg macam mana ek nk cakap, saya xde motivation langsung sekarang ni...rasa mcm ok fine, saya jalankan tanggungjawab saya ok tu je..saya balik umah mkn tido n esok buat perkara yang sama balik..huh..dah la demotivated campur lak perasaan rasa x dihargai..nak cakap lebih2 pun x boleh...tapi tu i keep to myself je la kan..ok tu aje...oh ye..saya tengah gigih untuk mencari rezeki lain which is nearer to my home sweet home...since master pun nanti kt KL...saya nk cari alternatif yang more jimat n more happier..so, the best way is to find a job kt KL..doakan saya ye...


and for now, Believe by Dima Bilan


Even when the thunder and storm begins
I'll be standing strong like a tree in the wind
Nothing is gonna move this mountain or change my direction
I'm falling off the sky and I'm all alone
The courage that's inside is gonna break my fall
Nothing is gonna dim my light within
But if I keep going on it will never be impossible
Not today.

Cause I got something to believe in
As long as I'm breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me.

Even when the world tries to pull me down
Tell me that I can't... try to turn me around
I wont let them put my fire out
But if I keep going on it will never be impossible
Not today

Cause I got something to believe in
As long as I'm breathing
There is not a limit to what I can dream
Cause I got something to believe in
Mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe...

I can do it all, open every door
Turn unthinkable to reality
You see I can do it all and more

Believing as long as I'm breathing
There is no limit to what I can dream
Believing mission to keep climbing
Nothing else can stop me if I just believe
And I believe in me.


Firefly out