Sunday, October 17, 2010

Projek anti nasi..

he..sejak semalam,saya da isytihar perang ngan nasi..hu..disebabkan badan saya ni da mcm di pam2..and amik gambar pun nampak sangatlah x cantik..saya pn nk try la org ckp diet karbohidrat...so caranya..saya nk try la x mkn nasi...setakat hari ni,baru 2 hari...perut da asyik buat pasal..kembong je..al maklum lah...saya xle hidup x mkn nasi..menggigil..he...kesian erk??
tapi akan tetap berusaha untuk memerangi nasi seberapa lama yg boleh..yela,nk p jogging mmglah xde masa kan..lagipun kawasan dkt umah ni x berapa sesuai nk jogging..xkn nk jogging kt dlm port lak kan..x ke org ckp buang tebiat??kui3x...




Hari 2 before raya ada kelas aerobik setiap rabu,tp saya xle p sbb masa 2 xde kenderaan sendiiri nk blik lmbt..ni dah ada Princess,aerobik 2 da xde lak..hu..mcm mana ni?oden nk kuruskan badan..risau2....saya nk pakwe hot mcm kumpulan 2PM tu..kui3x..impian xle blah..he..xpela..hidup mmg x seindah impian,tp at least ada lah impian kan...dari impian kita akan berusaha..betul x?? macam cerita Amy Mastura dlm Puteri Impian tu.."tanpa impian,mimpi xkna jadi kenyataan"..he..Berusaha!!fighting!!


Firefly out..


and for today...Sesuatu janji by Taufik Batisah
(credit to :http://kotaklirik.blogsome.com)

Tidak ku sedar setahun sudah berlalu
Rasanya bagai hanya hari itu
Terakhir kali bertemu
Takkan ku lupa semua segar dalam ingatan
Sayangnya kita tidak pernah berikatan
Semuanya tinggal kenangan
Tapi janganlah engkau salah sangka
Aku kembali tanpa sebarang agenda
(Korus)
Bagaimana, seharusnya ku mengutuskan
Satu sikap yang bijaksana
Seandainya, kau tak mengaku
Hati mu teruntuk ku
Dan bila, sampai waktunya ku pergi lagi
Ku perlu engkau memahami
Aku hanya ingin melunaskan sesuatu janji
Tidak ku sangka cinta kita jadi begini
Dunia dewasa tidak sebebas dulu lagi
Terpaksa mendiamkan diri
Apa di hati
(Bridge)
Bukan maksudku membuat kau terkeliru
Harap kau mengerti hati ku
Selalu dengan mu