Sunday, December 5, 2010

Me n Cupcakes..and Danial..

semalam my sister,Along buat cupcakes..tp xde topping la..sbb dia kata buku topping dia kt rumah mak mertua dia..sebenarnya angah and adik saya yang nak konon nak belajar buat..tu yang semalam dorang buat tu...saya lak..he...malas lah..nanti2 je..makan je xpela..



Tada...jadi da cupcakes..

Bila da siap,along saya bagila saya rasa satu, saya pun amik..tetiba nampak asyraf nangis,saya letak cupcakes tu atas meja jap..nak dukung asyraf...sekali bila saya da letak asyraf blik,saya toleh kt meja tu,cupcakes tu da hilang..saya pikir maybe saya misplaced kot..xpela...

then,suddenly, saya nampak danial duduk kt hujung senyap je..dia tengah mkn cupcakes,bila saya tengok belakang dia..jeng..jeng..jeng.."Danial,tu mak ude punya cupcakes la,you amik ye,then sorok..."..dia pun sengih je..tergelak ktrg satu family...he..pandai tul budak kecik sorang ni..siap sorok-sorok lak tu..he..

buat-buat muka comel sbb da wat salah...
Besok bezday DAnial..dah 2 tahun da anak saudara saya ni..ingat lagi masa dia kecik2 jaga dia waktu mlm..he..nk belikan dia apa ek?hu..

*Psst:for cupcakes,nanti saya mintak resipi cupcakes kt along..

Okla firefly out..

and for now,

Mood Adaband lagi..so..kerana wanita ingin dimengerti..

[ From: http://www.metrolyrics.com/karena-wanita-ingin-dimengerti-lyrics-ada-band.html ]

Lekuk indah hadirkan pesona
Kemuliaan bagi yang memandang
Setiamu simbol keanggunan khas perawan
yang... kau miliki
Akulah pengagum ragamu
Tak ingin kumenyakitimu
Lindungi dari sengat dunia yang mengancam... nodai... sucinya lahirmu
Karena wanita ingin dimengerti
Lewat tutur lembut dan laku agung
Karena wanita ingin dimengerti
Manjakan dia... dengan kasih sayang
Ingin kuajak engkau menari
Bermandi hangat cahaya bulan
Sebagai tanda kebahagiaan
Bagi semesta cinta kita
Bintang terang itulah dirimu
Janganlah redup dan mati
Aku dibelakangmu memeluk dan menjagamu

0 comments:

Post a Comment