Sunday, December 19, 2010

Me n Biskut Timbang

he..korang semua confirm tahu kan pasal biskut timbang..dulu masa kecik-kecik,mak saya selalu belikan kitorang adik-beradik biskut timbag..tapi dalam banyak-banyak biskut,ada 2 kot favourite saya,yang satu tu macam waffle dan yang lagi satu..he...saya panggil biskut aiskrim..he..sbb dia ada bentuk ising macam ais krim atas biskut tu..comel je dia punya biskut..cute miut..ingat tak saya pernah cakap saya kureng sikit makan biskut kan..sebenarnya reason saya suka biskut ni sebab ising dia..nge..saya memang suka makan cream/ising...haha..kalau biskut oreo pun,saya makan dia punye cream je..biskut xnk..he..orang2 yang kenal saya cakap saya  macam budak kecik...he..biorla...

ni hah..nk share beberapa gambar biskut..ni ada opismate saya bawakkan last week..




Firefly out..

And for now..
Bagai bintang di Syurga by Peterpan..bukan Ariel Peterporn ok!!

Artist : Peterpan
Lirik Lagu : Peterpan - Bintang Di Surga
Peterpan - Bintang Di Surga

Masih ku merasa angkuh 
Terbang kenanganku jauh 
Langit kan menangkapku 
Walau kan terjatuh 

Dan bila semua tercipta 
Hanya untukku merasakan 
Semua yang tercipta 
Hampa hidup terasa 

Lelah tatapku mencari 
Arti untukku membagi 
Menemani langkahku 
Namun tak berarti 

Dan bila semua tercipta 
Tanpa harus ku merasakan 
Cinta yang tersisa 
Hampa hidup terasa 

Bagai bintang di surga 
Dan seluruh warna 
Dan kasih yang setia 
Dan cahaya nyata 

Oh bintang di surga 
Berikan cerita 
Dan kasih yang setia 
Dan cahaya nyata 

0 comments:

Post a Comment