Thursday, February 3, 2011

Happy Chinese New Year!!

Dikesempatan ini,saya nak wish Selamat Tahun Baru Cina tahun Arnab ni.. or Xinnian Kuaile to all Chinese in Malaysia..he,,kita kan 1 Malaysia..so...semua celebration yang ada kat Malaysi ni kita kena la sambutkan...demi untuk perpaduan negara kita yang tercinta..kankankan...dan kebetulan saya memang lahir tahun Arnab..so semangat terlebih ckit..nge..

Saya nak wish khas for my Boss, CApt Chong Lai Poo and his family..dan disebabkan saya tahu dia xkn baca blog ni..saya da wish awal2 pakai HP saya yang mcm disko tu..jadi la kan...

Cuti-cuti dan musim banjir ni jaga kesihatan dan keselamatan diri masing2 ye kekawan..dan berhati-hati di jalan raya..

Firefly out..

And for now,

Gong xi fa cai..




0 comments:

Post a Comment