Monday, January 31, 2011

DugaanNya

Hua...best gila weekend yang lepas ni..

First, laptop xle bukak..blank and gelap je..segelap langit kt luar tingkap..entah kena sampuk apa ntah..ish3x..my laptop maybe lupa kot yang "I CAN'T LIVE A DAY WITHOUT INTERNET!!!"....
Second, My HP da macam disko da...kelip2 skrin dia..sekejap putih..sekejap ada color..weng kot macam cik puan dia yang tengah weng x sabar nak balik rumah rabu ni..he...
Third, bukan HP je nak Disko..TV pun sama nak disko2 gak..apa pesen ni semua org suka sangat disko2..
Fourth, sepanjang 4 hari mendung dan hujan yang berpanjangan..
Fifth, kena duk dlm bengkel kereta hujan2 sbb nk wat balancing and alignment tayar Princess yang da herot berot tu..

huu..cukup best tak..and today, first day of work..keje berlambak lak..lpas tu kena jadi bidan terjun nye...apa2 la..my Boss kena chicken Pox lak tu...masalah2x..kalau dia cuti panjang..pening la kepala gue..hu..

takpe2..ni semua dugaan..saya kena usaha sungguh2 lagi...ehm...sambung wat keje..

Btw, bila la hujan ni nk berhenti kan..

Firefly out..

And for now,

Dugaannya by Hujan..

Akhir2 ni asyik layan lagu Hujan ek..Am I Raigers?hmm..

Bapanya mahukannya jadi seorang askar,
Bukan cita-citanya,
Bukan impiannya.
Dia terlalu muda tuk tinggalkan keluarga,
Bila tiba masanya,
Pilu mula terasa.
Berkecamuk hati,hatinya sendiri,
Persoalannya kini,sampai bila mampu ku bertahan,
Mampukah ku bertahan?
Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.
Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.
Beginikah selalunya cinta,
Diakhiri sengsara,
Setelah dicurahkan semua.
Cuba ku dalami,
Sampai termimpi mimpi,
Namun apa yang ku jumpa,
Semuanya sama.
Berkecamuk hati,hatinya sendiri,
Persoalannya kini,sampai bila mampu ku bertahan,
Mampukah ku bertahan?
Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.
Wowo,
Nampak ketarakah dilema di wajah ku,
Wowo,
Diluarnya tenang tapi tuhan saja tahu.
Ini semua dugaan Nya

1 comments:

Yai said...

Takpelah, sekali sekala kot keadaan macam tuh. Huhu.. Semua benda nak buat problem.

P/s:Mesti minat Hujan band ni.

Post a Comment