Thursday, April 21, 2011

Me n Dinner!! Burger!!

Setelah saya berfikir, berfikir n fikir lagi..saya akhirnya da buat keputusan nak buat burger je untuk dinner mlm ni..he...jap lagi otw blik rumah singgah jap kedai beli daging burger ramli..he..roti,guna je roti wheatmeal saya yg x abes2 tu kt rumah..lpas tu letak tomato,cheese, timun, mayonese, sos cili,masak daging burger tu dengan sos black pepper sikit.he..hmm kalau rajin saya bubuh telur..kalau malas,x payah..tengok la dulu kan...he..keputusan ini dibuat setelah mengambil kira expired date roti saya yg x abes2 tu...lagipun saya rindu ngan burger mcd..da lama x mkn..hu...sedey ye...he...x sabor lak rasanye nk mkn..hua....asal la rasa lama sangat nk 5.30 ptg ni...mata da layu x leh nk ckp pe ni..cptla..cptla...cptla...

Firefly out...

0 comments:

Post a Comment