Thursday, April 21, 2011

Me n My weekend Plan

aiyoo theres a lot lot lot of things to do la this weekend..first of most, of course i need to send Princess 1 for service..it a must..of coz la kan...car's maintenance kan penting...bak kata org.."jgn pandai bawak je" kan kan kan..then da servis kena la g mandikan lak kan...tapi yg tu semua biar kedai la kan yg buat..saya tunggu dan lihat je la kan..he..lpas tu nk kemas bilik saya yang x rupa bilik ni da...ish2x...apa la anak dara ni...he..ari biasa mmg la x sempat nk mengemas..kena tunggu weekend la baru dpt kemas...alasan org malas lagi...he..tapi rasanya hari Ahad la kot baru nk kemas..he...lepas tu kak Hernee ajak teman g Jusco..dia nk shopping..saya?he..tengok je la....kui3x...eh..tu je ek nak buat..la..ingatkan banyak sangat tadi..hahahaha..poyo je kan..semakin poyo betul la si Zuritah ni akhir2 ni..senget...

Ok la firefly out...

oh ye, esok Hari Bumi tau...esok saya nk post poster yg saya buat untuk company saya masa earth day last year..tp kena cari dulu,entah ada lagi ke x...he..

oh ye, Hensem betul Patrick Demsey..hu..

Oh ye ada lagi..saya suka la ngan American Idol season 10 ni..semua hebat2..tapiyg paling favourite of coz la Casey..then James, then Stefano, eh semua la kan...nk compare kan ngan bintang realiti TV yg ada kt Malaysia kan..alamak no komen la..kang ckp lebeh kena saman ..he...lagipun wat pe cerita pasal other people since my blog's name "Me N Myself"..oh i think i need to include Me N Myself N my Family N my friends N..eh..enough la kot kan..

Oh ye, saya da ckp firefly out..kenapa saya membebel lagi ni..he..

Firefly out once again...TTYL!!

oh ye..ada lagi..enjoy casey's performance singing one of my fav song fro my fav band ever Maroon5..Harder to Breathe by Casey American idol 10


1 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Post a Comment