Thursday, May 26, 2011

American Idol 10 Finale Result-Scott

Selepas penantian yang lama, akhirnya, American da choose the new American Idol 10 dorg iaitu Scott Mccreery won the title...seriously,saya mmg da expect between top 2 finalise mmg scotty yang menang...so ni kira penyayi country yang ketiga la dapat title American Idol selain Carrie Underwood untuk season yang ketiga ngan taylor untuk season yang kelima..ada lagi x?xde kot..tu je kot kan...

Tahun ni special sikit sbb dua org finalis,finalis termuda yg pernah ada kt American Idol..he...Saya expect JAmes ngan Casey yg ada kt final..mesti gempak kan...or casey and james, or james ngan haley...tapi drg semua da tersingkir lak..so antara scott ngan lauren..of coz la saya pilih scott kan..sbb bagi saya, suara lauren x cukup matang n kuat lagi nk comparekan ngan scott...so, yeah..Scott deserves to win...





Ok tu je..mengulor time kerja lak..he..
Firefly out..

1 comments:

nn said...

mula-mula macam tak suka Scotty. favourite, Haley. tapi macam cute pulak Scotty ni hehe

Post a Comment