Sunday, October 16, 2011

Ahad's mumbling...+_+

Hai...sekejap je dah ari ahad kan...weekend ends, weekdays coming..hu...bila pikir esok ari isnin pun rasa dah pening...hu...kemalasan nk bangun kerja awal2, nak drive g keje...adoi..same routine everyday...apala yang saya sayang sangat kerja saya ni kan..but seriously,lately ive been busy wif my work..i even go to work on Saturday...adush..but still, a lot of pending...damn...betul la housemate saya ckp..kerja kita mmg xkn abes, even we are death, they will find someone else to continue abeskan keje kita.. teruk kan...tapi mcm tu la kehidupan...so itreat my work as my charity, Kerja as Ibadah...mcm tu la saya pujuk diri saya sekarang to keep going...if i get another bright option and chances..why not in considering kan....xkan nk stuck kt tempat yg sama kan...x thrilled la kan..hidup ni kena ada cabaran baru la ok..kalau x mendatar..bagi saya org yg senang berpuas hati ni orang yang xde motivasi...to be a better a person..why not kan?so, lets usaha sama2 ok..fighting!!!1for a better future!!

Firefly out!!!

1 comments:

Торгачкин Игорь Петрович / Igor Torgachkin said...

Greetings from Russia!
Best regards, Igor Torgachkin www.torgachkin.ru

Post a Comment