Sunday, December 11, 2011

Me n Kuat Makan...he..


oh....cepatnya masa berlalu, baru je nak menikmati rasa indah berhari minggu, then, suddenly, ari ni dah Ahad..ooooooooo...malasnye nk bangun awal2 g kerja...hu....tabahla wahai hati..hu..ingat sikit usia awak tu semakin meningkat..dah xle nk enjoy2 sangat mcm dulu2 masa muda2..hu...ok..back to the story..nak cerita, minggu ni makan sedap..he...ari jumaat..T.G.I.F...steak tu...he..thanks to my housemate Afzan aka Nurul sbb dia belanja ktrg..he...smlm ktrg g mkn Nasi Ayam penyet kt Skudai..ehem..tetibe rasa mcm budak2 Universiti lak lepak kt area Skudai..he.....

and ari ni, chef diimport khas dari Melaka ..sape? Chef Sher Sen 5 Rencah 5 Rasa tu ke?bukan..bukan...he...ni lagi hebat ni...he..nk saya kenalkan ke?he..mestila housemate saya lagi sorg..Cik Anis...he...mmg superb la Anis masak...he..menu dia, Ikan siakap masak sweet sour, sotong goreng tepung kentucky and brokoli goreng...ha..terliur x?sedap tu...sedap sampai lepas mkn ktrg semua terlelap tido..hahahaha..saya terlelap lepas abes tgk Boboiboy episode baru...he...ngantuk betul rasanya mata..ni ikutkan hati nk sambung tido, tapi rasa mcm awal sangat tido, kang pagi esok sakit kepala lak sbb terlebih tido..hu...ni yg rajinkan diri taip entri ni...so untuk korg semua..jemput mkn nye..tapi dalam gambar je la..he...







ok la firefly out...
Selamat berkerja untuk Isnin esok!!
Fighting!!

0 comments:

Post a Comment