Monday, December 19, 2011

Saya Budak Baru Belajar 4 : Reunion Weekend

huwa...its totally reunion weekend...oh ari ni saya cuti dalam x cuti...paham x?buat2 la paham nye...he..hujung minggu yg baru lepas ni, saya spent wif my frenz semua...ari sabtu saya lepak ngan cik paya aka cik Farah bukan nama sebenar n cik Syidah...dorg ni member2 saya kt UiTM S.alam muda2 dulu..sebenarnya plan nk jumpa semua sekali, tapi yg lain ada plan laik lak..so, ktrg bertiga je la g jalan2 kt Wangsa Walk..g mkn2,borak2,lepak2, nyanyi2 n jalan2..he...first time dia dengar cik syida nyanyi..kui3x...tapi mmg best la sbb dah lama gak x jumpa drg..korg yang lain next time plan jgn buat plan lain lak ye..i babab nanti...hahahahah...

ni paya yg dah kurus

ni syida yg mmg selalu kurus..

paya tgh feeling menyanyi, syidah lak pilih lagu
ha...cik punya blog jgn ditanya mana gambarnye...dia busy amik gambar n nyanyi..so xde la gambar dia..lagipun dia kan pemalu...hahahahaha...

settle cerita ari sabtu, ari ahad lak..ari ahad mcm biasa la kan cuti2 sekolah ni....majlis kawen!!!,,minggu ni ada dua org kawan sekolah punye majlis kawen...first ana kassim then Najwa...najwa ni punye rumah selang berapa rumah je ngan saya...takkan saya x g kan..he...

gambar ni saya amik kt FB kawan saya...Source

Ana&husband

gambar bebdk SAMER

Najwa & Husband
overall..mmg best la minggu ni..he..

okla..firefly out...nk siap2 nk balik Gelang Patah...


0 comments:

Post a Comment