Friday, April 29, 2011

Hari ni hari pakwe saya kahwin ngan perempuan lain

hua..hari ni pakwe saya kawen ngan perempuan lain...sampai hati..patah hati saya tau..apa x cukup baik ke saya..sampai hati awak meninggalkan saya demi perempuan tu..hu..takpela..saya akur...da mmg takde jodoh..hu...Ku menangis mengenangkan bertapa kejam nye dirimu atas diriku, kau duakan cinta ini, kau pergi bersamanya...ku menangis melepaskan kepergian dirimu dari sisi hidupkku..harus selalu kau tahu aku lah hati yang telah kau sakiti...huargh.........(T_T)..

Apa2 pn Prince William, i doakan la you bahagia dengan kate...he...jgn jd mcm father you sudah..kawen ngan org biasa gak, i mean your mother la kan..sekali terjumpa 1st love konon...sanggup tinggalkan mother..ala sama la apa yg you buat sekarang kt i kan..he...you faham x apa i ckp ni...i malas nk speaking2 london ni...sbb da terlebih mkn sambal belacan malam tadi..lepas ni you jangan lak ckp nk balik kt i sbb i forst love you ye..i babab nanti...hep..setia je ngan kate..mata tu jangan toleh kanan kiri da...ingat sikit..you kan pewaris takhta..tapi kna kalau you da jadi KING, you nk balik kt i pn xpe..he...i terima you ngan istana tou seadanya la.....Kate nanti kita bg pamapasan je...he...

Ok, semua yg ada kt rumah leh la tgk Royal wedding pakwe saya Prince William ngan Kate Middleton ye ptg ni..x silap kul 3...saya tak sanggup nak tgk..hu..

Firefly out..bawa hati yg lara...hu...

4 comments:

yunNs Chronicles said...
This comment has been removed by the author.
yunNs Chronicles said...

ita sengal!! dr ari tu sy da cm tak sdp ati tgk tajuk post awk.. tp tak leh buka kt opis sbb blok.. skali tgk, prince william.. huargh!! babab laju2!!

yunNs Chronicles said...
This comment has been removed by the author.
Zue_ita said...

He..pis2 kacang pis...

Post a Comment