Friday, December 31, 2010

Art n talent

he..saya nak tunjuk hasil sulaman my angah, Zuraina A.Kadir a.k.a Buyau..he..my sis ni memang creative sikit tau...memang dari kecik la...masa ktrg kat sekolah dulu,dia ada satu sketch book..ada byk baju yang dia sketch..tp da problem with her dia ni low profile sikit...buat untuk suka2..dulu adik saya punya lukisan pun dia yang tolong buatkan..he..tp adik saya pun da terer da sekarang...he...ok x nk celoteh banyak..check this out..btw, kalau nak tempah..bgth saya ek..tapi angah saya tak buat banyak2 tau..dia buat suka2 je ni...tapi kalau berkenan saya leh tolong..nge...






Okla..firefly out..malam kang nk wat post azam tahun baru..yeah!!2011..moving forward.

0 comments:

Post a Comment