Wednesday, April 20, 2011

Air Papan, Sri Mersing Trip

Ini entry patutnya da berzaman kot kena kuar...agak2 da ada sesawang lelabah da kot kalau simpan..he...saya lupa nk kuarkan..lagipun masa saya pergi bercuti ni, laptop saya dah start wat pasal...untuk trip yang ni saya g ngan housemate saya and department mate housemate saya..he..paham x?wat2 paham la ek...he..

kitorang g bercuti ke Air Papan, Sri Mersing..pernah pergi x?seriously,saya tak tahu pun kt Mersing ada laut leh mandi..he...yela..ingatkan Desaru je..hahahaha..kecik betul ek otak saya ni...tapi overall best la sbb duk dkt ngan laut kan..tapi skang ni da musim2 tsunami x berani la kan nk duk tepi laut..hahaha...tp masa ktrg g tu pn,ktrg x p mandi laut..sbb air dia mcm keroh sangat...so, x berani la nk mandi...lapang je rasa duk tepi laut kan..he..lain kali nk g ngan mak n angah n adik n along n danial junior n senior n abg najib sekali(kalau dia ada la kan)..he..

ni picture2 ni semua saya amik kt FB housemate saya..saya x amik gambor sbb xde kamera..he...

Sila abaikan kegemukkan saya ok..



So sesape yg rasa nk g mersing..leh la pergi..alang2 leh pergi Pulau Pangkor or singgah Pulau Sibu..he..

Frefly out..



0 comments:

Post a Comment