Wednesday, April 13, 2011

PRINCESS COLLECTION

Presenting

PRINCESS COLLECTION

/
/
/
/
/
/
/
/
/
v

this is my first princess wic will call her PRINCESS 1..ni semua orang dah tau kan...

PRINCESS 1

and here presenting my second princess wic i will call her PRINCESS 2..tada...

PRINCESS 2

haha..leh lak enterframe..

pandangan sisi

belah kiri Princess 2, belah kanan tu Kak Hernee punye..he...


hahaha..da lama dah beli sebenanya..nk dekat 2 minggu..kan laptop saya rosak ari 2...da mmg confirm xle on laptop lama tu,saya pun wat keputusan beli netbook DELL ni..nak beli notebook, x de rezeki lebih lak..so lpas ni if ada rezeki lebih saya nak beli la laptop baru...

so now i have what i called  PRINCESS COLLECTION..
wah,gedik tak...hahahaha...
Angah saya bising ckp, tolong lah pink..
he..
saya pn tak tahu akhir2 ni saya suka benda pink..he..
lpas ni mana tahu iPhone 4 ada warna pink..confirm saya beli...he...
leh la tambah lagi PRINCESS COLLECTION kan...
jadi Princess 3..
lalalala..
just wait n see..

ok,firefly out...



0 comments:

Post a Comment