Wednesday, May 11, 2011

Kembong angin..

Adush..hari ni penuh angin..hu...badan masuk angin la..nak kata x mkn, tipu la kan..saya mkn je...tp entah..maybe pasal kopi smlm kot..hu..parah2...rasa nk terkeluar la semua isi perut ni...adoi..susah cegini..esok lak ada keje kena kt yard....hmm..mcm mano ni...kenalah berusaha dengan gigihnya...adeh..

Sebenarnya mata saya ni da rasa ngantuk..badan pn rasa penat sbb angin kan..sape yg x pernah rasa, x tahu kot...rasa dia xle nk describe tau...dengan perut kembung nye..sakit perut nye...nk muntah pn ada, pening pn ada, rasa mcm kentut xle keluar pn ada...mcm ada angin pusing2 dlm perut..ish susah la nk bgth...hu..so, at the end,mmg akan rasa sangat2la letih..hu..

Tapi esok bezday kawan baik saya..so,saya nk tunggu kul 12 sbb nak wish kat dia..hmm..walaupun sekarang ktrg mcm da renggang...saya sms dia x reply, call dia x angkat, nk jumpa lagi la kan..kekadang nak ckp saya x terasa tu mmg tipu la kan...kekadang bila saya nk ckp sgt ngan dia or bila saya nk share problem saya, dia mcm ignore...mesti la sedih kan..tapi saya faham, dia ada kehidupan dia skang, so maybe dia busy ngan keje lagi kan..saya wat2 paham je la...semua org da ada kehidupan masing2...tapi kekadang saya rindu gak kekawan baik saya...ni da hampir 3-4 bln kot x bercakap...xpela...nanti drg rindu saya drg cari la saya kan..ye dak?hidup ttp kena teruskan..alamak terbuat entri touching lak...supposedly wat la entry ceria ek..hahaha....adush nk bertabah wat lagi satu entry untuk wish bezday...adeh...

Firefly out..nk mandi..hahaha..dari tadi busuk x mandi..he...shhh..jgn bgth org lain ok...

0 comments:

Post a Comment