Wednesday, May 11, 2011

Me n My Day

just a short update about my day...he..coz i forgot to include how was my day today in my previous update..haha..boleh lak ek..da kena sampuk menaip ke apa minah ni.?he..today, semua berjalan mcm biasa..work?of course la kan berlamabak..kalau saya berhenti keje pn,keje tu ttp x abes2 just there will be another person untuk wat keje2 saya kan..stress tu da mcm pengiring kerja saya...hu...tapi biasala..ada ke keje x stresse, i believed kalau saya full housewife pn saya stressed gak kt duk rumah...yela nk jaga anak2,masak lagi kemas rumah lagi..erk..bercakap macam org da kawen ek..hahaha...kartun tul...so, apa lagi saya wat hari ni?hmm..ari ni saya cuti masak...sbb housemate saya raajin nk wat kebab ayam tadi..he..so saya jadi tukang mkn je ari ni...lepas tu...saya tukar profile pic FB saya...he...entah kenapa saya tgk gambar tu nmpak mcm saya kurus sikit lak..hahaha...siap up status kt Fb ckp da kurus sikit..hahaha..xle blah betul...and as i said before,saya kembong angin ari ni..tak tahu salah mkn ape..he...lepas tu saya mkn buah harumanis, bebdk praktikal marine bagi ktrg kt ofis semua..sedap...jauh dari perlis tu...then, i believed tomorrow will be a hectic day..pray for me la kan...adush..hope tomorrow will be just fine...fighting!!

he..cant wait for Friday,cause im going home!!!and cant wait to attend my sister's convocation at Dungun this weekend..

Firefly out...

0 comments:

Post a Comment