Saturday, July 9, 2011

Happy belated Bezday to Zira(Praktikal Marine)

He..baru sempat nk update n wish Happy belated bezday to Budak praktikal marine sorang ni...Namanya Norazira, ktrg panggil Zira je..bezday dia 30hb June lepas...tp masa tu kan saya kt KL ada meeting kt Putrajaya..so ktrg postpone nk celebrate bezday dia..Ari Isnin lepas, saya, Kak Hernee and Capt Akashah pakat2 bertiga.nk belanja makan..but since KFC je yg paling dekat n cepat(since waktu rehat ktrg 1 hour je)...so ktrg suh Pak Dollah tango Marine g belikan..suh dia bawak sorang lagi budak praktikal yang naa dia Ada...so thaht day, we had KFC for our lunch..he..

pape pun, eventhough simple, hopefully Zira puas Hati...ktrg celebrate ni sbb paham dia kan jauh dari Family buat masa sekarang ni..so,ktrg kena la act as family bila time2 macam ni kan3x...hope Zira pun anggap ktrg ni as her family gak..

Buat Zira,

Happy Bezday sis,
Moga panjang umur n dimurahkan rezeki,
moga2 succes dalam apa jua yang ingin dicapai dalam kehidupan...
jaga diri baik22 walau kt mana diri berada..
jaga maruah diri, jaga maruah keluarga,
InsyaAllah, diri kita akan dipelihara dari perkara2 yang x baik(mintak2 dijauhkan),
Moga perkenalan dan persahabatan ni kekal selamanya..
nanti da balik belajar, jgn lupa akak n kak hernee tau..he..

Buat yang lain, tengok la gambar2 kami makan..he..


Joyah no muka saya ek




Birthday girl tengah beri ucapan..



Firefly out..

0 comments:

Post a Comment