Monday, February 28, 2011

Sibu Island in Johor

He...pernah dengar Pulau Sibu tak?...sepanjang saya da hidup 23 Tahun 6 bulan ni....selama-lama ni,tak pernah dengar pasal Pulau Sibu...he..kalau Sibu Sarawak tu saya tahu la kan..masa first time saya dengar,mati-mati saya ingat Pulau Sibu tu kat Sibu,Sarawak tu..kui3x..rupa-rupanya pualau Sibu tu kat Johor rupanya..hahaha...tu la da duk setahun setengah kt JB ni..boleh lak saya tak tahu...hahhaa...saya tahu ni pun sbb minggu yang lepas ni saya pergi Air Papan,Sri Mersing.saja2 jalan2 cari pasal...masa otw,nampak signboard ke Pulau Sibu..he...kelakar la saya ni kan..takpela..Malaysia ni memang besar kan..he..bila pikir2 balik, banyak gak tempat percutian menarik kt Malaysia ni kan...so,sesape yang ada duit lebih and rajin merantau leh la buat Cuti-cuti malaysia...saya and housemate plan nak pergi Pulau Sibu bulan 5 ni masa cuti labour day....sape nk ikut..jom..kita konvoi ramai2..


more info on sibu Island..check this out: http://www.myoutdoor.com/sibu/

*hari macam penat sikit..hu...

Firefly out..


0 comments:

Post a Comment