Monday, February 21, 2011

Sudah jatuh ditimpa tangga

Sudah jatuh ditimpa tangga...begitula nasib diriku yang malang Oh Tuhan...hua...memula HP yang x beberapa canggih saya tu rosak...lepas tu laptop pulak wat pasal...xde kuar pape pn kt screen dia..gelap je..yang lHP mcm disko..laptop lak x bayar elektrik..gelap je..hmm...last week lak pendrive pemberian angah saya lak hilang..kalau angah saya tahu..matila..sbb saya ni selalu hilangkan pendrive..xde satu pendrive pn yang saya simpan lama..Angah saya lak beli pendrive tu da lama gila da..setelah saya rayu2 kat dia bg saya pendrive tu baru la dia bagi..ni dah hilang pulak..yang bestnya bukan saya yang hilangkan..kalau dapat gantian pn tetap x sama kan...entahla..

nasib baik la saya bawak balik TV yang besar dari rumah saya blik sini ari tu,ala nak gantikan TV disko saya yang lama tu..he.kalau tak mesti boring gila ek...

So bagi menggantikan HP disko saya tu, saya pinjam HP Along saya bagi..he..memang canggih sungguh la..saya ni da biasa guna HP sony..punyela terkial-kial nak type sms guna HP nokia ni..kui3x..layankan aje..


canggih x?

x boleh bla ada blink2 belakang dia..he..
So, sekarang saya confuse, should i buy new HP or laptop? i can't afford to buy botg..hmm...

2 comments:

SaYraH WonDerLanD said...

eh eh hp kita sama la.Warna merah lak tu. Heeee aiyok nk beli lappy or hp? aiyoo 2-2 penting. X tawu nk tlg decide beli yg ane

Zue_ita said...

tula..both penting...he..so tu yang confuse sesangat...xde ke org kaya nk bg hadiah ek..

Post a Comment