Wednesday, March 30, 2011

Me n Bored

Adush..x tahu la mana semangat nk bekerja saya akhir2 ni..punyela rasa malas...nak ckp xde keje,banyak je keje yg tertunggak..nak cakap overload, x jugak..hmm...nk g keje tu,mcm rasa ada batu dlm kasut...berat je...awal2 dulu before kul 7 saya da tercagak kt ofis ni...blik lak selagi matahari x terbenam,kat ofis la saya...sekarang, kul 7 lebih baru kuar rumah, blik tepat je 5.30 ptg,berdesup cpt2 balik..hmm...whats wrong with me...am i getting bored with my job...yeah, i do feel bored sometimes, since there is a time, when you are doing the same routine everyday, then you will easily get bored or rimas kan...maybe,i said maybe...this is what i feell right now...ooo..i wish that i can work near to my home and near to my family..at least bila i feel bored and tired, back from office, sampai je rumah, i can see my family..rasa hilang penat kot...ni sekarang balik rumah, tgk bilik kosong...hmm..bukak tv or lappy...then, sleep..macam mana la hidup saya nk berkembang kan...nk hang out ngan kekawan lagi la hampeh ..dah most of my fren working in KL..saya je yg tercampak kt JB ni..oo..sometimes,rindu sangat kt kekwan..nk berborak pn susah skang..spent time together lagi la kan..Am i gonna be stuck like this..hmm..bila cerita ngan kekawan saya pasal benda ni, they said and advised me to find a job in KL..they said "KL kan banyak keje, yang ko sibuk keje kt JB tu apasal"..hmm..i have tried..i mean to find a job in KL..but it seems like xde rezeki kat sana..nk wat mcm mana kan..so, saya seru semua org yang membaca blog saya yang x seberapa ni untuk mendoakan rezeki saya..he..boleh....mintak tolong ye..kui3x..saya harap sangat Rezeki dari Allah melimpah untuk saya..Amin..

Okla..nk wat keje...

Firefly out..

0 comments:

Post a Comment