Wednesday, March 9, 2011

Universal Studio Singapore

wa..hujan...dari pagi tadi da mendung je...tengahari lak hujan lebat..sampai la la ni x henti2..pening..(@_@)*&#&..mengantuk pn ada...hu..x sabarnya nak esok,esok mak saya turun JB.hoyee..hoyee..mak nak lepak kat rumah makcik saya kt pasir gudang..Hari ahad kot baru dia balik KL..dia datang sini ngan Along saya..sbb saya and Along da plan nak p Universal Studio kt Singapore this Saturday..hoyee hoyee...kalau boleh nak bawak mak saya sekali..tapi risau dia x larat lak..so dia xnk pergi..dia ckp nak duk rumah makcik yam saya je..risau la gak..nk tinggal dia sorg2 kat situ..tp dia marah balik.."duk sorang2 apa nye kan cik yam ada,apa la nk risau sangat"..he..paling kesian Angah saya yang kena tinggal kt rumah sorang2..mati kutu la dia..dia mana leh satu hari x nmpak mak saya...he..kalau boleh mana pergi nak bawak je mak..ni dia kena tinggal..nanti mesti dia kebosanan kat rumah..tapi rasa2nya..Along saya tu pun angkut saya sekali sbb nak suh saya jadi bibik kepada 2 hero dia..huhu..x kisah la..asalkan dapat g kan..he..nanti lepas saya g saya bgth best ke x.ok?..

okla..firefly out..

0 comments:

Post a Comment