Monday, July 18, 2011

Monday is Isnin

hmm...dah makin jarang saya update blog ni kan...busy betul la 2,3 minggu ni..x sempat nk mengulor pn waktu kerja...hu...balik rumah pun rasa penat...setiap hari bangun tido, rasa mcm tak cukup tido...letih je badan ni rasa..stress nye lagi...adoi3x....rasa nk g tempat jauh2...bercuti...duk tepi laut ke(tp saya takut laut)...g duk kt salji ke(skrg musim sejuk ke?),,,ala g mana2 la..asal bkn gofis..leh x/penat sangat ni...hu....

ok...enough merepek...

PS;Ilham anak Kak Hernee kena demam kuning..so smlm kena admit masuk hospital balik....kesian budak kecik tu...kecik2 dah kena masuk jarum amik darah banyak2....Auntie Ita doakan Ilham cepat sembuhnya..Ilham pun kuatkan badan ye...kesian Ummi Ilham...kekawan yang lain doakan Ilham cpt sembuh gak ye...

Firefly out...sangat x larat hari ni...
Moga Hari esok berlalu dengan baik...amin..

Firefly out...

0 comments:

Post a Comment