Sunday, August 21, 2011

Sayonara Capt Chong Lai Poo

hua...sekejap je dah hari ahad kan..dan Alhamdulillah hari ni da hari ke-21 kita berada di bulan Ramadhan..sekejap je masa berlalu..smlm saya g jln2 kt chow kit nak cari baju raya..Alhamdulillah da dpt 2 pasang(walaupun lagi satu kena alter kot sbb x muat),,hahaha,,terasa diri sangat gemuk sekarang..hu...kalau x le alter gak alamatnye kena la pass kt adik..hmm...dapat beli spesang untuk mak jugak...he...dah puas berbuka n bersahur bersama family, mlm ni kena bertolak balik Gelang patah balik..hu...boringnya..da la drive sorg2...tabahkan lah hati ye cik Zuritah...

Credit pic to Kak Hernee

Credit pic to Kak Hernee


Tapi...balik je GP kali ni ada perubahan da kt ofis..mulai besok saya da x jumpa sesorang tu dah..kalau dulu,sampai je ofis,muka dia la yang pertama saya nampak..but this time around da xde..hu...buat pengetahuan ssemua..boss pertama \saya dah resign..hu...Capt Chong lai Poo...dia dapat offer lagi better,so dia pun meninggalkan kami semua..ktrg yg kena tinggal ni pulak dah mcm anak hilang bapak...maybe sbb dah lama dia ngan ktrg..rasa x biasa bila dia xde..hu...serious mmg sedih la nk let him go since he was my first boss..sepanjang 2 tahun saya ada kt PTP ni bayak benda yang saya belajar dari dia..frankly speaking, dia lenih kepada mentoring saya tau daripada be my boss..so, mmg tipu la ckp x sedih kan..
tapi pape pun ktrg sentiasa doakan kejayaan dia...tak kira la kat mana dia pergi kan.good luck and goodbye to capt chong and thanks for everything that you have taught me..really appreciate..
thanks again CLp.yuo;ll be missed..

Last Thursday, ktrg ada wat mkn2 buka puasa kt Mallay Village...tanda perhargaan ktrg...abes mkn g test suara kejap..hahahaha...x kusangka..CLp layan gak nk nyanyi2 ni...sepanjang dua tahun, first time saya dengar dia menyanyi..walaupun lagu pilihan agak bosan...tu la padahnye kalau selalu ngan org2 yg da berusia..he..pis pis kacang pis..ok la..
firefly out..

Credit pic to En Nazam

Credit pic to En Nazam

2 comments:

syaqirin said...

sebak lak tetibe..=(

Zue_ita said...

hu..mmg sedih pun..tapi aku dah pesan kt dia nanti kalau ada keje kosong bgth...aku nk follow dia..hahahha...

Post a Comment