Thursday, December 2, 2010

How to pump tyre?

haha..Jejoh x? da hampir 3 bulan umur si Princess tu..tp Cik Puan empunya Princess tak reti2 nak pump tyre Princess..hua..mcm mana ni..pening kepala..pagi tadi,kuar je dari rumah,tgk tyre macam puntured je..so saya pn kata..pergi pam tayar dulu la..singgah la kt Petronas yang ada kt Gelang Patah ni...hu...p sana,kena tunggu..ramai lak orang nak pam tyre pagi2 ni..da sampai turn saya...berkobar-kobar la nak pam..dah set pressure...masuk kan la dlm punat tyre tu...tekan2..rasa mcm angin keluar..x masuk pun..hu...adush belakang ramai lagi orang ni..apa la pam ni..sepatutnya masuk angin,ni x angin keluar pulak..hu..saya pn asal ok je la..saya pn singgah kt kedai Mesra Petronas nk beli air kotak milo..saya keluar je dari kete,tgk tyre tu macam puntured je..hu..bkn ke da pam tadi..adush ..mcm mana ni?da la nk dkt kul 8..nanti lambt masuk keje..saya pn kata..xpela p Shell jap lagipun alang-alang isi la minyak sekali..punye la pusing jauh..sampai sana..tengok ramai orang da que kt situ..adush...pening2..yang kelakor ye...uncle chinese yang que blkg saya kt Petronas pun ada..AIK??rosak ke sebenarnye kt Petronas tu kan??entah..petang ni nak try la lagi sekali..kalau xle,saya nk p je kedai tayar mintak tolong dorg pam kan..he..boleh x?boleh lakan..he..
betul la orang lelaki selalu cakap,perempuan ni pandai bawak kereta je..maintenance?hancusss..haha..tp x semua kan..

ok la firefly out..ada meeting..

0 comments:

Post a Comment