Wednesday, June 15, 2011

What is the mean of HB?

nak tahu x apa maksud HB tu?,,ceteka ceteka...Hubby?Hobby?Hamburger?hahahaha..semuanya salah..kalau nak tahu HB tu singkatan untuk Happy Birthday...hehehe..saya ni mmg da ternyata-nyata kn pemalas ye..so kalau kt notification bezday kekawan kt MukaBuku tu,saya mcm serba salah la kan x wish..tp disebabkan saya malas rajin.. So, saya tulis je kt semua wall kawan saya yg sambut birthday tu "HB"...he..senangkan...and nasib baik la most of them pandai2 belaka n dpt guess wish saya tu...he...yela kekadang sampai 5,6 org wish birthday yang sama..penat la nk tulis panjang2 ye dak....walaupun ringkas..tapi saya bebtul ikhlas tau nk wish..sumpah tak tipu...he...biar pendek dan ringkas..mcm org putih ckp KISS...ala KISS, bukan yg cium2 tu...KISS yang Keep it Short&Simple...he..semua da disingkat kan pulak...he.....and sebagai buktinye..tgk kt bawah ni..he...


banyak lagi contoh sebenarnya..tapi disebabkan berukband saya sangat slow..terpaksa la ltk satu je kan...he..

okla firefly out...

0 comments:

Post a Comment