Wednesday, December 14, 2011

Ketam masak sambal percuma-Rezeki dari langit

Hari ni abes menu diet saya...hu...bila lak saya ada menu diet ni ek?he...nanti saya cerita ye...alkisah since dah mkn banyak,so nak tak nak terpaksa double up time for cycling...grrr...asal la susah sangat nk jadi kurus balik ni...tetibe tensen...hu....tengahari tadi ada event company, nak x nk kena la mkn sea food dengan banyak nya...nak jaga hati semua org kan...then, dah abes mkn, ketam yg diorder banyak lak lebihnya..nk tak nak bos suh bungkus bawak balik..rezeki lebih kan..xkn nk tolak...Alhamdulillah boleh share ngan housemate...ye x?..he..so ni la yg terjadi kepada ketam2 yg di bawah pulang..


SEBELUM


SELEPAS


burp..Alhamdulillah...kenyang dah...abes mkn lepak tengok tv jap...yela tengah diet, xkn nak terus masuk bilik, confirm berlayar kan nanti..kena la tahan mata tgk tv jap...dah xde cerita nk tengok,then baru g naik basikal..adush mkn banayk so kena double up usaha...fighting!!!

btw, sila abaikan gambar yg bergegar gegar ni..al maklumlah HP ''samsĂșeng yg murah je..he...jadila kan..

till then...firefly out..

it is supposed to be wordless Wednesday?he..terjejoh lak...kui3x..

1 comments:

Mohd Nazam Anuar said...

habislah ita domok esok!! oppss!! :)

Post a Comment