Thursday, December 15, 2011

Teh Botol in Malaysia!!!


ya..ya...i know...mcm org jakun kan...he...maybe before this Teh botol ni memang dah ada kt Malaysia..tapi saya baru nk kecoh2 kan..hahahaha...al maklumlah before this tak habis minum Milo or 100 plus, x pernah terpikir nak minum air lain...he...tapi masa kt Bandung ari tu, air paling femes kt sana ialah Teh Botol..bersepah-sepah air Teh botol ni...saya, Afzan n Anis gila minum air teh botol ni masa kt Bandung..x kisah la mkn ape, air mesti air Teh botol...hahahaha...kat Bandung ada dua.. originally air teh botol ni dalam botol..ala botol kaca tu..ingat x masa zaman kita kecik selalu minum air gas yang dalam botol tu..yang penutup dia kita buat main tu...ingat x?ha..yang tu la...tapi sekarang dah ada teh botol dalam kotak dah...he..senang sikit kan...yang bestnye...teh botol ni perisa jasmine...so x sama la mcm teh biasa..ye dak...

Al-kisah penemuan, pagi tadi teringin minum air Milo, otw g kerja singgah kedai jap...tengah cari2 air Milo nampak lak air ni...mcm familiar je kan...he..ingat nk amik, tapi teringat nk minum Milo lak..tak jadi, bawak duit RM3 je...air Teh botol versi dalam kotak kt kedai tu RM1.50(hu..agak mahal sbb kt Bandung kan satu botol 1000 rupiah je bersamaan dalam 40sen la..)..Milo dah RM2 (yang dalam Tin)....so, amik je air Milo, bila dah pergi kereta..tetibe mcm nk beli gak la air teh Botol tu..so amik lagi 50sen dalam tempat simpan syiling..g kedai balik..he...adoi..tetibe kenangan di Bandung menerpa..hua..nak cuti lagi!!!hu....oh ye ada hutang nk up entry pasal Bandung..nanti ye...he..

Firefly out..

1 comments:

Post a Comment